Microlearning Insight

Filter
13 Apr

Moblrn – Mobilized Learning AB söker en Digital relationsbyggare

Posted by Anders Börde

Är du affärsmässig och drivs av tankar på hur de digitala kanalerna kan användas mer proaktivt och effektivt i marknadsföringssyfte? Har du därtill en naturlig förståelse för den entreprenöriella miljön och vill vara med på en tillväxtresa? Om du brinner för digitala kanaler och har egna idéer om hur man kan nå fram i dessa på bästa sätt så vill vi att du läser vidare.

Moblrn- Mobilized Learning AB är ett digitalt utbildningsföretag som lanserade sin tjänst 2016. Vi erbjuder en smart och enkel utbildningsplattform baserad på mikroinlärning. Våra kunder skapar sina unika utbildningsprogram för sina anställdas kompetensutveckling direkt i mobilen. Vi sitter i centrala lokaler i Stockholm.

Vårt arbete präglas av idérikedom, nyfikenhet och dedikation och för att passa hos oss ska du vara självständig, prestigelös, utåtriktad, orädd, och värdesätta noggrannhet i vad du gör. För att trivas ska du ha ett ”entreprenöriellt mindset” – här hugger vi i tillsammans.

Vi söker dig som har en utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom digital marknadsföring/digitala strategier och du är med fördel nyutexaminerad eller med något års erfarenhet.

  • Uppgiften är att bygga digitala relationer med potentiella kunder. Det gör du på telefon och på nätet.
  • Att leta personer på nätet och fylla på vår databas.
  • Att kontakta folk på LinkedIn.
  • Du skickar mail med relevant content.
  • Du följer upp på telefon.
  • Du håller koll på leads i marketing automation.
  • Du är även vår supportansvarig i att stötta våra användare i Moblrns verktyg.

Om du tycker att det här låter intressant och vill bidra till att Moblrn blir marknadsledande inom vad vi gör. Tveka då inte att kontakta vår VD, Anders Börde, anders@moblrn.com med din ansökan och ett brev där du beskriver vad du tycker är det viktigaste i en roll som digital relationsbyggare och vad du utifrån dina erfarenheter skulle göra för att öka medvetenheten om oss.  Vi tar emot ansökningar löpande.

Want to know more?

Interested in mobile microlearning and how we can help you to get started !